Make me happy

About Makemehappy.nl

In de zomer van 2019 ben ik begonnen met Makemehappy.nl, nadat ik door middel van een ‘zelfgeschreven stukje’ met de wereld op mijn social media accounts heb gedeeld dat ik chronisch ziek ben. Toen ik merkte dat schrijven mijn nieuwe hobby werd wilde ik starten met een ‘Personal-Lifestyle Blog’. Sinds de start van Makemehappy zijn er nogal wat uitdagingen op m’n pad gekomen waardoor mijn leven zo’n andere wending heeft gekregen, dat Makemehappy een iets ander doel heeft gekregen. Inmiddels is Makemehappy.nl getransformeerd naar een ‘Personal Blog’ waar je delen uit mijn denkbeeldige dagboek kunt lezen en mij kunt volgen in mijn weg naar geluk (lees: inmiddels weg naar herstel), gevoelens van gemis en het leven met meerdere diagnoses.

Een jaar later zit ik weer in een rolstoel, ben ik enorm afhankelijk van anderen -met name mijn partner- en wil ik iedereen het advies geven om dromen na te jagen. Met Makemehappy.nl wil ik laten zien dat het leven niet stopt na al deze diagnoses, het gemis van mijn kinderen en het kindje dat mijn man en ik nooit zullen ‘krijgen’. Meerdere keren heb ik werkelijk gedacht dat ik niet meer gelukkig zou kunnen zijn, niet wetende dat het ‘geluk’ al in mezelf aanwezig was. Geluk zit ‘m in de kleine dingen. Het zit in het zien van kleine dingen en het voelen van geluk in jezelf. De storm van mijn leven is momenteel nog in volle gang, maar (mijn) geluk komt van binnenuit. Wat je ook meemaakt op je levenspad, laat er geluk zijn. Want, geluk zit ‘m ook in het leren leven met alle verdrietige dingen die je hebt meegemaakt. Geluk is: ‘Oog hebben voor al het mooie in dit leven, ook al zie je soms zwart door verdriet’. Vallen, opstaan en weer doorgaan. Het leven is te mooi om er niet van te genieten. Ik wens je veel geluk toe!